När jag var på en lekplats med mina barn, så torkade jag ett främmande barns snoriga näsa. Jag tänkte mig inte för, det gick av bara farten. Näsan var ju snorig, och jag hade papper i fickan. Mamman till det snoriga barnet sa inget, hon tog bara barnet och smög därifrån. Och jag låtsades att "jamen så gör man väl alltid?" medans jag tittade åt ett annat håll.

Arbetsskadad
507
231
0
Föregående Nästa

Bästa småbarnsmamma

Välkommen till Mammabekännelser – ett forum där du kan lätta på hjärtat och samtidigt hitta de roligaste, pinsammaste och ärligaste bekännelserna från andra mammor.

Veckans bästa bekännelser kommer att illustreras av Louise Winblad från Hej Hej Vardag och publiceras här på sidan. Känn igen dig, skriv av dig och kom ihåg att du inte är ensam!

(ex. Tvåbarnsmamma)
Din bekännelse är helt anonym och när du godkänner villkoren så garanterar vi att ditt bidrag inte kan kopplas till dina kontaktuppgifter på något vis.

Alla som skickar in ett bidrag får ett paket Cheez Dippers®

Cheez Dippers® från La Vache qui rit® är en mild och krämig smältost och spröda grissini. Fri från tillsatta färgämnen, konserveringsmedel och smakämnen. Ett gott och roligt minimellis för barnen. En lugn stund till dig.

En förpackning Cheez Dippers®

Kontakt

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss.
Skicka ett mail till hej@mammabekannelser.se